Karamel-pinda-ijs met chocoladesaus en pindakrokant
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.
U vindt dit recept op pagina 268 in Nopi .
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten
- boter
- eidooier
- fijne kristalsuiker
- glucosesiroop
- grof zeezout
- hazelnootolie
- nutella
- pinda’s
- pure chocolade
- slagroom
- volle melk
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.