De zomer op tafel
seizoensgerechten uit de fameuze culinaire almanak 365
Een boek van Stéphane Reynaud
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De zomer op tafel, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
92 goede redenen om aan tafel te gaan!
Wat eten we vandaag? In dit boek vindt u voor iedere dag van de maanden juni, juli en augustus een heerlijk zomers recept. Zo heeft u voor elke dag volop inspiratie om te koken met wat het seizoen te bieden heeft.
Stéphane Reynaud is bekend van zijn succesvolle kookboeken, waaronder ‘Á propos bistro’ en ‘Barbecue & plancha’. De zomerrecepten in dit boek zijn afkomstig uit zijn culinaire almanak ‘365 goede redenen om aan tafel te gaan’.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.