Pastei toetoep (gesloten pastei)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 160 in Boekoe Bagoes .

Keuken:
Indisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aardappelcurry met doperwten

Een recept uit delicious. magazine - 2014-11

Babi ketjap (varkensvlees in een milde ketjapsaus)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes

Lamsbout met waterkers, doperwtenpuree en aardappelsalade

delicious. magazine - 2011-04

Doperwtencrèmesoep met aardappels

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel