Chocoladetaart Met Karamel En Zeezout
★
★
★
★
★
Een recept van Wim de Jong en Frank van Dijl.
U vindt dit recept op pagina 172 in Stadskookboek Rotterdam .
Ingrediënten
- bakmeel
- basterdsuiker
- bloem
- boter
- bruine basterdsuiker
- chocolade
- eieren
- gecondenseerde melk
- grof zeezout
- melk
- pure chocolade
- slagroom
- suiker
- water
- zeezout
- zelfrijzend bakmeel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.