Kip
Een boek van Claartje Lindhout, Rene Mesman, Hanna van den Bos en Fleur Maarschalkerwaart
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Kip, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Na het succes van ‘Wild & gevogelte’ brengen we nu ‘Kip’, waarin het uiteraard draait om het meest gegeten stukje vlees in Nederland en België. In dit boek staan 30 recepten met kip van onder meer eigen bodem, bijvoorbeeld de zwartpootkip en het Noord-Hollands hoen.
Claartje Lindhout, chefkok van Restaurant Proef, laat zien dat deze klassieke rassen heel veelzijdig, bijzonder en smaakvol zijn - bijvoorbeeld in recepten van een caesarsalade, als kipstoof met citroen of… kipkroketjes! Laat de plofkip liggen en ga voor the real thing!
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.