Hollandse runderstoof
★
★
★
★
★
Een recept van Mariella Beukers en Irene de Vette.
U vindt dit recept op pagina 144 in Wijn van eigen bodem .
Ingrediënten
- laurier
- bloem
- boter
- groente
- tomatenpuree
- knoflook
- koolraap
- olijfolie
- paprika
- peper en zout
- riblappen
- rode wijn
- runderbouillon
- rundvlees
- rode wijn
- sperziebonen
- sukadelappen
- tijm
- uien
- wijn
- winterwortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.