Fondant au chocolat et aux noix
★
★
★
★
★
Een recept van Jean Michel Raynaud.
U vindt dit recept op pagina 61 in Het Franse bakboek .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Ingrediënten
- bloem
- citroen
- eidooier
- eiwitten
- boter
- gehakt
- honing
- kristalsuiker
- melkchocolade
- pistachenoten
- poedersuiker
- rietsuiker
- slagroom
- walnoten
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.