Sayur Lodeh
★
★
★
★
★
Een recept van Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken.
U vindt dit recept op pagina 110 in Bartje Boemboe .
- Keuken:
- Indonesisch
Ingrediënten
- asem
- djahé
- fruit
- garnalenpasta
- spitskool
- groenten
- gula djawa
- juruk purut
- kemirinootjes
- ketjap
- ketjap manis
- korianderpoeder
- knoflook
- kool
- kunyit
- laos
- lombok
- lomboks
- olie
- pasta
- peper
- petehbonen
- rawits
- rode lombok
- runderlappen
- rundvlees
- salamblaadjes
- santen
- sereh
- sjalotten
- sperziebonen
- spitskool
- taugé
- tempeh
- knoflook
- tomaten
- trassi
- vlees
- water
- wijn
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.