Sambal Goreng Hati
★
★
★
★
★
Een recept van Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken.
U vindt dit recept op pagina 160 in Bartje Boemboe .
- Keuken:
- Indonesisch
Ingrediënten
- asem
- djahé
- fruit
- spitskool
- gula djawa
- juruk purut
- ketjap
- ketjap manis
- korianderpoeder
- kippenlever
- kippenlevers
- kippenlevertjes
- knoflook
- laos
- limoen
- lomboks
- olie
- salamblaadjes
- santen
- sereh
- serehstengels
- sjalotten
- sperziebonen
- spitskool
- tamarinde
- knoflook
- trassi
- ui
- water
- wijn
- zout
- zout en peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.