Kalfszwezerik met sla en oesterzwammen
★
★
★
★
★
Een recept van Alain Caron.
U vindt dit recept op pagina 135 in Mijn Franse keuken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- kalfsvlees / orgaanvlees
Ingrediënten
- banaansjalot
- boter
- honing
- kalfszwezerik
- little gem
- oesterzwammen
- peper
- romainesla
- citroenvinaigrette
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.