Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Nootje

70 notenrecepten van pistacheijs tot amandelpasta

Een boek van Pascalle Bonnier en Mathijs Kok

We hebben 71 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Nootje, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Noten zijn gezond, lekker en veelzijdig. Maar wat kán er eigenlijk allemaal mee?

In 70 heerlijke, gezonde, eenvoudige, verrassende en veelzijdige notenrecepten laten Pascalle Bonier en Mathijs Kok zien dat er met noten van alles mogelijk is. Van amanderlpasta tot kastanjesoep en van walnotenhummus tot hazelnootparfait. Noten zijn er voor elk moment van de dag!

Pascalle Bonnier en Mathijs Kok schreven samen het populaire kookboek Havermoutje en lieten overtuigend zien dat havermout niet alleen 's ochtends als pap gegeten kan worden, maar ook heel lekker is in lunch, diner of nagerecht. In Nootje laten ze met net zoveel enthousiasme hetzelfde principe los op noten. Ze delen hun recepten op Instagram, waar duizenden notenliefhebbers culinaire inspiratie op doen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Nootje

Een greep uit de 71 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Choco-hazelnootpasta

Ingrediënten:
bloemenhoning, cacaopoeder, hazelnoot, hazelnootolie en zeezout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / nagerecht uit Nootje:

Pecannotentarte-tatin

Ingrediënten:
amandelmeel, citroenzeste, ei, kokosbloesemsuiker, kokosolie, pecannoten, peren en speltbloem

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / avondmaal uit Nootje:

Kastanjenotenpannenkoek met falafel

Ingrediënten:
aubergine, baksoda, eieren, hummus, kastanjemeel, kikkererwten, knoflook, kokosolie, komijnpoeder, koriander, kurkuma, olijfolie, peterselie, pistacheolie, rode paprika, sojamelk, speltbloem, ui, veldsla, zeezout en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / avondmaal uit Nootje:

Tamme kastanjenotenravioli met spinaziesaus

Ingrediënten:
champignons, cherrytomaatjes, havermeel, kastanjemeel, kokosolie, oesterzwammen, peper, rozemarijn, sjalotje, sojameel, spinazie, walnoten, water, witte bonen, zachte geitenkaas en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Ontbijt uit Nootje:

Walnootknotjes

Ingrediënten:
bloemenhoning, bloemkool, sinaasappelzest, speltbloem, speltmeel, gist, walnootolie, walnoten, water en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / avondmaal uit Nootje:

Amandelnotensalade

Ingrediënten:
amandelmelk, avocado, blanke amandelen, gedroogde babyvijgen, linzen, pistaches, kokoswater, limoensap, taugé, gember, waterkers, wortelen en zeewier

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Ontbijt uit Nootje:

Kokosnootblini's

Ingrediënten:
bananen, eieren, havermout, kokosmeel, kokosmelk en kokosolie

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Walnoten-auberginehummus

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, citroensap, gedroogde kikkererwten, walnoten, knoflook, komijnpoeder, koriander en tahin

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / nagerecht uit Nootje:

Rauwe cashewnotentaart met bramen

Ingrediënten:
bramen, dadels, gember, cashewnoten, havergrutten, honing, kokosolie, pistachenoten, quinoapuffs en rozijnen

Soort:
noten en zaden / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nootje:

Chocolade-notenkuipjes

Ingrediënten:
amandelen, hazelnoten, honing, pure chocolade, cranberry's en walnoten

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Lunch uit Nootje:

Walnoot-pompoenbroodje

Ingrediënten:
eieren, havermeel, kaneel, olijfolie, pompoen, walnootmeel, walnoten, wijnsteenbakpoeder en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Lunch uit Nootje:

Kastanjenotenknäckerbrödjes

Ingrediënten:
gedroogde gist, havermeel, karwijzaad, kastanjemeel, lauwwarm water, speltbloem, yoghurt en zeezout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Lunch uit Nootje:

Bulgur met pistachenoot en granaatappel

Ingrediënten:
bulgur, citroensap, feta, gerookte pistachenoten, granaatappelpitjes, honing, olijfolie, tuinerwten en water

Soort:
salade / noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Lunch uit Nootje:

Walnoot-linzensalade met blauwe kaas

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, cherrytomaatjes, citroensap, dijonmosterd, gerookte walnoten, koriander, lente-uitjes, linzen, olijfolie, pompoen, rucola, sojayoghurt, veldsla, water en zoete aardappel

Soort:
salade / noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nootje:

Een pittig notenjasje

Ingrediënten:
blanke amandelen, chilipoeder, ei, olijfolie, ras el hanout, speltbloem en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nootje:

Wasabinootjes

Ingrediënten:
bloemenhoning, ei, gerookt paprikapoeder, peper, pinda's, speltbloem, wasabipoeder en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Hazelnootpasta

Ingrediënten:
hazelnoot en zeezout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Ontbijt uit Nootje:

Krokante cashewnotencruesli

Ingrediënten:
blauwe rozijnen, bloemenhoning, cashewnoten, geblancheerde amandelen, havergrutten, havermoutvlokken, kokospoeder, walnootolie en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Toon alle 71 recepten in dit boek