Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Nootje

70 notenrecepten van pistacheijs tot amandelpasta

Een boek van Pascalle Bonnier en Mathijs Kok

We hebben 71 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Nootje, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Noten zijn gezond, lekker en veelzijdig. Maar wat kán er eigenlijk allemaal mee?

In 70 heerlijke, gezonde, eenvoudige, verrassende en veelzijdige notenrecepten laten Pascalle Bonier en Mathijs Kok zien dat er met noten van alles mogelijk is. Van amanderlpasta tot kastanjesoep en van walnotenhummus tot hazelnootparfait. Noten zijn er voor elk moment van de dag!

Pascalle Bonnier en Mathijs Kok schreven samen het populaire kookboek Havermoutje en lieten overtuigend zien dat havermout niet alleen 's ochtends als pap gegeten kan worden, maar ook heel lekker is in lunch, diner of nagerecht. In Nootje laten ze met net zoveel enthousiasme hetzelfde principe los op noten. Ze delen hun recepten op Instagram, waar duizenden notenliefhebbers culinaire inspiratie op doen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Nootje

Een greep uit de 71 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Hazelnootpasta

Ingrediënten:
hazelnoot en zeezout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Walnoten-auberginehummus

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, citroensap, gedroogde kikkererwten, walnoten, knoflook, komijnpoeder, koriander en tahin

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / nagerecht uit Nootje:

Hazelnootparfait

Ingrediënten:
chocoladehazelnootpasta, eidooier, hazelnootpasta, hazelnoten, kokosbloesempoedersuiker, kokosroom, poedersuiker en vanillemerg

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Drinken uit Nootje:

Kokosnootwater-gemberbier

Ingrediënten:
bloemenhoning, citroen, droge gist, kokoswater, limoen en gember

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / avondmaal uit Nootje:

Kastanjenootpuree met spruitjes

Ingrediënten:
gedroogde dille, gedroogde tijm, hazelnoten, kokosmelk, kokosolie, olijfolie, spruitjes, tamme kastanjes, zeezout en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Lunch uit Nootje:

Walnoot-pompoenbroodje

Ingrediënten:
eieren, havermeel, kaneel, olijfolie, pompoen, walnootmeel, walnoten, wijnsteenbakpoeder en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / nagerecht uit Nootje:

Avocado-pistachenotenijs

Ingrediënten:
avocado, banaan, bloemenhoning, pistaches, kokosmelk, vanillemerg en verse muntblaadjes

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nootje:

Zoete pecannootjes

Ingrediënten:
bloemenhoning, cacaopoeder, gember, kaneel, kardemompoeder, pecannoten, peper en zeezout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Snack of tussendoortje uit Nootje:

Macadamianoten-havermoutflapjacks

Ingrediënten:
macadamianoten, grasboter, blauwe rozijnen, havermout, havermoutvlokken en honing

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Pecannoten-pepertapenade

Ingrediënten:
basilicumbladeren, chilipoeder, gerookt paprikapoeder, kappertjes, olijfolie, pecannoten, puntpaprika's, water, zeezout en zongedroogde tomaten

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Snack of tussendoortje uit Nootje:

Blauwe bessen-hazelnootmuffins

Ingrediënten:
baksoda, blauwe bessen, bloemenhoning, ei, havergrutten, haverzemelen, hazelnootolie, hazelnoten, kaneel, kokospalmsuiker, olie, sojamelk, speltmeel, vanillemerg en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nootje:

Wasabinootjes

Ingrediënten:
bloemenhoning, ei, gerookt paprikapoeder, peper, pinda's, speltbloem, wasabipoeder en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Pistachenotenpesto

Ingrediënten:
basilicumbladeren, bladpeterselie, pistaches, knoflookteen, limoensap, olijfolie, peper en zeezout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / avondmaal uit Nootje:

Kemirinoten-rijstrolletjes

Ingrediënten:
avocado, boekweitnoedels, chinese garnalen, groen zeewier, kemirinootjes, kokosolie, komkommer, korianderblaadjes, rijstbladeren en wortelen

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Ontbijt uit Nootje:

Walnootknotjes

Ingrediënten:
bloemenhoning, bloemkool, sinaasappelzest, speltbloem, speltmeel, gist, walnootolie, walnoten, water en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Ontbijt uit Nootje:

Amandel-kokosnootmelk

Ingrediënten:
blanke amandelen, kokosolie, water en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Snack of tussendoortje uit Nootje:

Citroen-notenblokjes

Ingrediënten:
cashewnoten, citroensap, citroenzeste, havermout, honing, kokosolie, kurkuma, medjooldadels en walnoten

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / nagerecht uit Nootje:

Pecannotentarte-tatin

Ingrediënten:
amandelmeel, citroenzeste, ei, kokosbloesemsuiker, kokosolie, pecannoten, peren en speltbloem

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Toon alle 71 recepten in dit boek