The butcher's book
Een boek van Stephan Vanfleteren, Hendrik Dierendonck, Marijke Libert, René Sépul, Thomas Sweertvaegher en stephan Vanfleteren
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals The butcher’s book, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
MINDER MAAR BETER VLEES ETEN, DAT IS DE TOEKOMST VAN DE AMBACHTELIJKE BEENHOUWERIJ’
DE NIEUWE KIJK OP VLEES VAN DE MEEST SPRAAKMAKENDE BEENHOUWER IN DE LAGE LANDEN “Dierendonck staat vandaag voor ambacht, terroir en passie. Met dit boek wil ik eer betuigen aan alle kwekers die hun dieren met veel respect voor de natuur telen, en aan de beenhouwers, versnijders en uitbeenders die dag en nacht in de kou zwoegen tussen vier muren.” - Hendrik Dierendonck
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.