Warme charolais in een jasje van truffel
★
★
★
★
★
Een recept van Jean-Christophe Rizet.
U vindt dit recept op pagina 31 in De truffel .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht
Ingrediënten
- balsamicoazijn
- boter
- charolais
- druivenpitolie
- eidooier
- mesclun
- olijfolie
- piment d'espelette
- zout
- zwarte truffel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.