Jean-Christophe Rizet

We hebben één boek van Jean-Christophe Rizet waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jean-Christophe Rizet? Registreren is gratis!

Boeken van Jean-Christophe Rizet

Recepten van Jean-Christophe Rizet

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Witte truffelboter

Ingrediënten:
boter, crème fleurette, kippenbouillon, slagroom, witte truffel, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / voorgerecht uit De truffel:

Pompoenvelouté met truffelroom

Ingrediënten:
boter, crème fleurette, grof zeezout, knoflook, mascarpone, muskaatpompoen, nootmuskaat, slagroom, suiker, volle melk, witte ui, witte vermout, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Pompoenravioli met eiercrème

Ingrediënten:
00-bloem, boter, ei, eiercrème, hokkaidopompoen, knoflook, mascarpone, nootmuskaat, olijfolie, pasta, witte truffel, witte truffelschil en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / nagerecht uit De truffel:

Comtesse de Vichy

Ingrediënten:
boerenbrood, comtesse de vichy, fleur de sel, olijfolie, oude wijnazijn, rucola, vacherin mont d'or en witte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
kaas
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Ravioli met knolselderijvulling

Ingrediënten:
00-bloem, boter, ei, eiwit, kastanjemeel, knolselderij, nootmuskaat, prei, witte truffel, witte ui en zout

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / voorgerecht uit De truffel:

Lichte kastanjebouillon met eendenlevertartaar

Ingrediënten:
boter, crème fleurette, eendenlever, fleur de sel, kastanje, kippenbouillon, noilly prat, olijfolie, peper, piment d'espelette, sjalot, slagroom, topinamboer, witte truffel en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Gnocchi à la Parisienne

Ingrediënten:
bloem, boter, bourgondische truffel, ei, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:

Sint-Jacobsnoten omhuld met zwarte truffel

Ingrediënten:
boter, crème fleurette, fleur de sel, knoflook, laurier, olijfolie, prei, sint jakobsschelpen, slagroom, spinazie, ui, water, witte wijn, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / voorgerecht uit De truffel:

Varkensschenkel in peterseliegelei

Ingrediënten:
gepekelde varkensschenkel, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peterseliegelei, prei, tijm, ui, veldsla, vinaigrette met truffelsap, water, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Bijgerecht uit De truffel:

Truffelpuree

Ingrediënten:
boter, melk, ratte-aardappel, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Roomijs

Ingrediënten:
ijsstabilisator, invertsuiker, melkpoeder, mineraalwater, suiker, witte chocolade, witte truffel en witte truffelhoning

Keuken:
Frans
Soort:
ijs
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Reesaus

Ingrediënten:
boter, knoflook, laurier, madeira, mignonettepeper, prei, ree-afsnijsel, reebotten, rode wijn, tijm, tomatenpuree, truffelsap, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Eendenlevercrème

Ingrediënten:
crème fleurette, eendenlever, eidooier, foie gras de canard, gelatine, kippenbouillon, melk, piment d'espelette, slagroom, witte truffel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Alle recepten van Jean-Christophe Rizet