Diner / voorgerecht uit De truffel:
Warme charolais in een jasje van truffel
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, boter, charolais, druivenpitolie, eidooier, mesclun, olijfolie, piment d'espelette, zout en zwarte truffel
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
We hebben één boek van Jean-Christophe Rizet waarvan één boek mét recepten.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jean-Christophe Rizet? Registreren is gratis!
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Recept uit De truffel:
Recept uit De truffel:
Bijgerecht uit De truffel:
Recept uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Recept uit De truffel:
Bijgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Recept uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Recept uit De truffel:
Recept uit De truffel:
Diner / nagerecht uit De truffel:
Diner / nagerecht uit De truffel:
Recept uit De truffel:
Bijgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel: