Verse geitenkaas met gestoomde aardappel, rauwe boter en fleur de sel
★
★
★
★
★
Een recept van Jean-Christophe Rizet.
U vindt dit recept op pagina 73 in De truffel .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht / tussengerecht
- Soort:
- kaas
Ingrediënten
- aardappel
- boerenboter
- bouquet garni
- fleur de sel
- grof zout
- jeneverbes
- kruidnagel
- laurier
- mascarpone
- peper
- tijm
- ui
- verse geitenkaas
- water
- zomertruffel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.