Verse geitenkaas met gestoomde aardappel, rauwe boter en fleur de sel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 73 in De truffel .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht / tussengerecht
Soort:
kaas

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rosé gebraden kalfshaas met saliejus

Een recept uit Marianne Meijerink, Ina van Wijngaarden en M. Meijerink - Wat het Groene Hart schaft

Aardappelen

Een recept uit  - Deutsche Küche

Zacht gegaarde makreel met seizoensgroenten, gesmolten boerenboter en zoete citroen

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Aardappelpuree

Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen