Eendenlevercrème
★
★
★
★
★
Een recept van Jean-Christophe Rizet.
U vindt dit recept op pagina 107 in De truffel .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Ingrediënten
- crème fleurette
- eendenlever
- eidooier
- foie gras de canard
- gelatine
- kippenbouillon
- melk
- piment d'espelette
- slagroom
- witte truffel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.