Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Mijn Franse keuken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Alain groeide op in Frankrijk, achter het fornuis. In Nederland leerde hij de Franse keuken nóg meer waarderen. In Mijn Franse keuken leert Alain ons hoe simpel, eenvoudig en lekker de Franse keuken kan zijn. Met weinig ingrediënten en eenvoudige bereidingen, maar met maximale smaken laat Alain in meer dan 75 recepten zien wat er allemaal mogelijk is. Van tamme konijnenboutjes met doperwtjes tot koude meloensoep, van gepocheerde kabeljauw met kokkels tot stroaardappeltjes en van duif met laurier en blauwebessensaus tot crème brûlée met karamel en fleur de sel.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: ansjovisfilet, knoflook, olijfolie, pizzadeeg, rode paprika, ui en zwarte olijven
Keuken: Frans
Soort: quiche
Ingrediënten: appel, boter, druiven, honing, peer, sinaasappelsap, sorbetijs, suiker, tijm en vijgen
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, kruimige aardappel, volle melk en zout
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: eidooier, fleur de sel, melk, slagroom, steranijs, suiker en vanillestokje
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: cavaillonmeloen, dragon, extra vierge olijfolie, fleur de sel, kanteloepmeloen, munt en witte peper
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bouquet garni, crème fraîche, doperwten, franse tong, geklaarde boter, gerookt spek, knoflook, konijnenboutjes, peper, veldsla, wild, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: knoflook en olijfolie
Keuken: Frans
Ingrediënten: lamsschenkel, laurier, olijfolie, peper, rode wijn, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, water, winterwortel en zout
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: anijszaad, appel, bieslook, bloedworst, boter, gedroogde vijgen, laurier, peper, rode wijn en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: boter, peper, prei en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, flensjesbeslag, mandarijnlikeur, sinaasappel, sinaasappellikeur en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, citroen, dragon en mosterdvinaigrette
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, kippendijen, kippenkarkas, kippenvleugels, prei, ui, winterwortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: bouillon
Ingrediënten: banaan, crème fraîche, frambozen, granny smith, limoenrasp, limoensap, munt, notenolie, poedersuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, azijn, bieslook, cornichons, dragon, ei, kappertjes, krulpeterselie, peper, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / mosterd
Ingrediënten: boter, bouquet garni, langkorrelige rijst, olie, olijfolie, peper, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicum, bieslook, dijonmosterd, dille, dragon, extra vierge olijfolie, frisee, kervel, peper, bladpeterselie, walnotenolie, waterkers, witlof en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, olijfolie, paneermeel, piment d'espelette, sardinefilets en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bouquet garni, crème fraîche, knoflook, olijfolie, peper, puy-linzen, salie, winterpeen en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch / suikerwerk
Ingrediënten: banaansjalot, boter, honing, kalfszwezerik, little gem, oesterzwammen, peper, romainesla, citroenvinaigrette en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, citroen, gerookt spek, groene kool, laurier, olijfolie, parelhoen, peper, tijm, zout en zwarte truffel
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bieslook, boter, brood, ei, peper, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, peper, scherpe mosterd, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: ansjovisfilet, citroenrasp, citroensap, courgette, extra vierge olijfolie, knoflook, radijzen, rode paprika, sperziebonen, tomaten, venkel en zwarte olijven
Keuken: Frans
Soort: salade
Ingrediënten: bouquet garni, doradegraten, garnituur voor vissoep, knoflook, olijfolie, pastis, peper, prei, rode mulgraten, saffraan, tomaten, tomatenpuree, venkel, water, witte wijn, zeebaarsgraten, zeeduivelgraten en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vis