Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Mijn Franse keuken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Alain groeide op in Frankrijk, achter het fornuis. In Nederland leerde hij de Franse keuken nóg meer waarderen. In Mijn Franse keuken leert Alain ons hoe simpel, eenvoudig en lekker de Franse keuken kan zijn. Met weinig ingrediënten en eenvoudige bereidingen, maar met maximale smaken laat Alain in meer dan 75 recepten zien wat er allemaal mogelijk is. Van tamme konijnenboutjes met doperwtjes tot koude meloensoep, van gepocheerde kabeljauw met kokkels tot stroaardappeltjes en van duif met laurier en blauwebessensaus tot crème brûlée met karamel en fleur de sel.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: citroensap, dragon, eidooier, geklaarde boter, peper, sjalot, tomatenpuree, water, witte wijn, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, citroen, gerookt spek, groene kool, laurier, olijfolie, parelhoen, peper, tijm, zout en zwarte truffel
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: ansjovisfilet, citroenrasp, citroensap, courgette, extra vierge olijfolie, knoflook, radijzen, rode paprika, sperziebonen, tomaten, venkel en zwarte olijven
Keuken: Frans
Soort: salade
Ingrediënten: dille, eikenbladsla, franse kwark, gekonfijte eendenbouten, mosterdvinaigrette, sjalot en sperziebonen
Keuken: Frans
Soort: salade / gevogelte
Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicum, bieslook, dijonmosterd, dille, dragon, extra vierge olijfolie, frisee, kervel, peper, bladpeterselie, walnotenolie, waterkers, witlof en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, azijn, bieslook, cornichons, dragon, ei, kappertjes, krulpeterselie, peper, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / mosterd
Ingrediënten: champignons, gekonfijte eendenbout, knoflook, krieltjes, peper, tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: basilicum, citroensap, kerstomaat, knoflook, olijfolie, rode mul, saffraan, sinaasappelrasp, sjalot en zwarte olijven
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: champagne, cointreau, crémant, eidooier, grand marnier, grapefruit, grapefruitsap, lavendelbloemen, sinaasappel, sinaasappelsap en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, flensjesbeslag, mandarijnlikeur, sinaasappel, sinaasappellikeur en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, bieten, fleur de sel, nootmuskaat, olijfolie, peper en tijm
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroenrasp, courgette, knoflook, krulpeterselie, mergpijpjes, nootmuskaat, peper, tijm, ui en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: eidooier, fleur de sel, melk, slagroom, steranijs, suiker en vanillestokje
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: crème fraîche, gedroogde rode peper, gember, knoflook, kurkuma, mosselen, olie, bladpeterselie, sjalot, stokbrood, venkel en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: droge marinade, eendenborstfilet, krenten, peentjes, peper, vinaigrette en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, kippendijen, kippenkarkas, kippenvleugels, prei, ui, winterwortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: bouillon
Ingrediënten: bloemkool, boter, bouquet garni, crème fraîche, nootmuskaat, oude hollandse kaas, volle melk, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: eendenvet, ganzenvet, knoflook, laurier, sel gris de guérande en tamme eendenbout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: ansjovisfilet, basilicum, boter, citroensap, fleur de sel, grof gemalen peper, kerstomaat, knoflook, longhaas en olijfolie
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: limoen, makreelfilet, mierikswortel, olie, peper, tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, citroensap, hazelnoten, honing, kalfslever, mosterd, peper, pistachenoten, sinaasappelsap, sjalot, zout en zure kappertjes
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees / orgaanvlees
Ingrediënten: knoflook en olijfolie
Keuken: Frans
Ingrediënten: aardappel, balsamicoazijn, basilicum, courgette, doperwten, extra vierge olijfolie, mayonaise, peper, sperziebonen, ui, vleestomaat, winterwortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, dragon, eidooier, geklaarde boter, peper, sjalot, water, witte wijn, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus