Dieprode gembersparkler

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 210 in Geheimen van mijn Indiase familiekeuken .

Keuken:
Indiaas
Gang:
cocktails
Soort:
vegan
Bereidingstijd:
5 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Neil's zingy juice cocktail

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Ananasbreeze met rum

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Hazenrugfilet met peer-cranberrysaus

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Ananasbreeze

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)