La peverada van Treviso - Peperige saus voor gebraden gevogelte
★
★
★
★
★
Een recept van Marcella Hazan.
U vindt dit recept op pagina 55 in De Klassieke Italiaanse Keuken .
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus
Ingrediënten
- citroenrasp
- cornichons
- droge witte wijn
- gedroogde varkensworst
- kippenlevers
- olijfolie
- saucijs
- ui
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.