Gepocheerde tonijn-spinazierol

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 74 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / italiaanse antipasti

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ansjovis gevuld met rozijnen, noten, knoflook en broodkruim

delicious. magazine - 2014-04

Spaghetti met radicchio, kappertjes, ansjovis en broodkruim

delicious. magazine - 2009-06

Bucatini met broodkruim

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Casarecce con broccoli, acciughe e pinoli - Casarecce met broccoli, ansjovis en pijnappelpitten

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily