Bagna caôda - Warme Piëmontese dip voor rauwe groenten
★
★
★
★
★
Een recept van Marcella Hazan.
U vindt dit recept op pagina 78 in De Klassieke Italiaanse Keuken .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- diner / lunch / italiaanse antipasti
Ingrediënten
- aardpeer
- ansjovisfilet
- artisjokken
- asperges
- bleekselderij
- boter
- broccoli
- courgette
- gele paprika
- kardoen
- knoflook
- lente-ui
- meiknolletjes
- olijfolie
- radicchio
- radijs
- rode paprika's
- spinazie
- witlof
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.