Gebakken sint-jakobsschelpen met knoflook en peterselie

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 82 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / italiaanse antipasti

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Coquilles St. Jacques met inktvis en zwarte risotto met pesto

Een recept uit J. Lagrauw en K. Hageman - Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel

Spijs & Wijn: coquille met citroensaus

Een recept uit Annemiek Verweij

Coquillesgratin

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Sint-jakobsschelpen met broodkruim, prosciutto en doperwten

delicious. magazine - 2011-10