Embogoné - Pasta met saus van borlottibonen, salie en rozemarijn

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 169 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Toast met borlottibonenpuree

delicious. magazine - 2014-07

Bonensalade met kalkoen

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Borlottibonenpuree op toast

delicious. magazine - 2014-07

Borlottibonensoep met pancetta en croutons

delicious. magazine - 2009-11