Risottorand met parmezaanse kaas en kippenleversaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 211 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
risotto

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Vol au vent financiere (Escoffier 1903)

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Klassieke gekookte stevige tofoerepen in kippenbouillon

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Kippenleverpaté

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Gevogelte, ontbeend en gevuld

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier