Crespelletaart met tomaat, prosciutto en kaas

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 222 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
pannenkoeken en flensjes

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pannenkoekjes met nutella

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Crespelle met Bolognesesaus

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Croquettes reinequet, 1906

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Crespelle uit de oven met een vulling van spinazie, proscuito en parmezaanse kaas

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken