Gebraden eend

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 281 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gebakken eendenlever met perenchutney en stoofjus

Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Venison Loin Rossini

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Hert met eendenlever en dadelcompote, tataki van

delicious. magazine - 2007-13

Eendentartaar van het mes

Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes