Met mangogelei gemarmerde eendenlever met mango, Savagnin, kerrie, geroosterde amandelen en salsa

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 82 in De Topchefs van de Moleculaire keuken .

Gang:
diner / voorgerecht
Soort:
gevogelte / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pindakaasbrownies met chocolade-melk gel

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Restructured Emmenthal Slices

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Chocolade-melk gel

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Blauw hapje in een oogwenk, kokoscustard, curaçaospaghetti

Een recept uit Anne Cazor, Julien Attard en Christine Lienard - De kunst van het moleculair koken