Gestoofd varkensvlees met eekhoorntjesbrood en jeneverbessen
★
★
★
★
★
Een recept van Marcella Hazan.
U vindt dit recept op pagina 339 in De Klassieke Italiaanse Keuken .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / varkensvlees
Ingrediënten
- ansjovisfilet
- extra vergine olijfolie
- gedroogd eekhoorntjesbrood
- jeneverbessen
- laurier
- majoraan
- rode wijnazijn
- ui
- uitgebeende varkensschouder
- witte wijn
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.