Crema fritta - gebakken custard

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 474 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / dessert
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Abrikozenkroketten - Larousse gastronomique, 1938

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Mortadella fritta (Gebakken mortadella)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Coquilles St. Jacques met inktvis en zwarte risotto met pesto

Een recept uit J. Lagrauw en K. Hageman - Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel

Avocadofrietjes met plantaardige kokosdip

Een recept uit Isabel