Tai cai hua sheng mi - Knapperig zeewier met pinda's

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 36 in De Shanghai-keuken .

Keuken:
Chinees / Shanghai
Gang:
voorgerecht
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Nan gua bing - Pompoenkoekjes

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Ning bo tang yuan - Kleefrijstballen met zwarte sesamvulling uit Ningbo

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Mi fan ji dan bing - Zoete omelet van overgebleven rijst

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Ta ke cai chao dong sun - Geroerbakte tatsoi met bamboescheuten

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken