Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Pinda-sojasaus bij Vietnamese loempia's
- Ingrediënten:
- citroenblad, gember, knoflook, rauwe pindas, rode peper, sojasaus, water, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Vietnamees
- Soort:
- vegan / saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Rauwe pindas wordt beschouwd als pinda's.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rauwe pindas in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rauwe pindas:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept van Patesserie:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Patesserie:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Diner / nagerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Ontbijt / snack of tussendoortje uit Nigella Express:
Recept uit Macaron:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2013-09:
Diner / nagerecht uit De grote Kleyn:
Recept van Talk Nomz To Me:
Snack of tussendoortje uit Puur zoet:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: