Si xi kao fu - Kruidige tarwegluten met vier geneugten
★
★
★
★
★
Een recept van Fuchsia Dunlop.
U vindt dit recept op pagina 56 in De Shanghai-keuken .
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vegan
Ingrediënten
- bakolie
- donkere sojasaus
- fijne tafelsuiker
- gedroogde judasoren
- gedroogde leliebloemen
- gedroogde shii-takes
- gember
- kao fu
- lichte sojasaus
- rauwe pindas
- sesamolie
- shaoxingwijn
- steranijszaden
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.