Qing dun shi zi tou - Leeuwenkopgehaktballen in heldere bouillon
★
★
★
★
★
Een recept van Fuchsia Dunlop.
U vindt dit recept op pagina 88 in De Shanghai-keuken .
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- aardappelzetmeel
- chinese kool
- gehaktballen
- gember
- kippenbouillon
- lente-ui
- shaoxingwijn
- varkensbouillon
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.