Tang cu li ji - Zoetzuur varkensvlees uit Hangzhou

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 91 in De Shanghai-keuken .

Keuken:
Chinees / Shanghai
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Xia ren chao dan - Goudgele roereieren met garnalen

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Song shu yu - Eekhoornvis in zoetzure saus

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Kai yang chao cai - Shanghai-paksoy met gedroogde garnalen

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Fu rong can dou - Hibiscusbloesemeiwit met verse tuinbonen

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken