Vleesbijbel
alles over rund & kalf, varken en lam
Een boek van Simone van den Berg, A. Kiers, Tijs Koelemeijer, Gertjan Kiers en Bas van Wijngaarden
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Vleesbijbel, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber - <p>Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.</p>
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.