Fazant met 24-uurszuurkool
★
★
★
★
★
Een recept van Jonah Freud.
U vindt dit recept op pagina 173 in Rijksmuseum kookboek .
- Keuken:
- Nederlands
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- inmaak / sous-vide / wild / gevogelte / aardappelgerecht
Ingrediënten
- aardappel
- boter
- fazantenborst
- fazantenpoten
- jeneverbes
- laurierblad
- nicola aardappel
- peper
- tijm
- witte kool
- wittewijnazijn
- zeezout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.