Fazantenborst

Fazantenborst wordt beschouwd als fazant.

Zoek naar fazantenborst in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met fazantenborst in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste fazantenborst recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient fazantenborst:

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Gebakken hertenlende - schotse risotto - fazantenhachee

Ingrediënten:
boter, cheddar, fazantenborst, gerookt dooregen spek, goudse kaas, hertenlende, jeneverbessen, kippenbouillon, kippenlevers, koolraap, marmelade, meiraap, olijfolie, parelgort, peper, peterselie, philadelphia-roomkaas, prei, rode ui, rodewijnazijn, rozemarijn, tijm, wild, wortel, zachte kaas en zout

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Smoky fazant

Ingrediënten:
citroen, fazantenborst, granaatappel, olijfolie, pijnboompitjes en rozijn

Soort:
carpaccio/tartaar / wild en gevogelte / paddenstoelen
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Fazantenborst en papillote

Ingrediënten:
fazantenborst, fazantenbouillon, gemberwortel, kippenbouillon, knoflook, peer, perenlikeur, saffloerolie, sjalot, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Koude fazant

Ingrediënten:
fazant, kalfsgehakt, madeira en truffel

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:

Tortillasoep van fazantenbouillon

Ingrediënten:
avocado, cheddar, fazantenborst, fazantenbouillon, fazantenpoten, jalapeñopeper, knoflook, komijnpoeder, korianderblaadjes, limoen, maïskorrels, olie, tomatenblokjes en uien

Soort:
tortilla / soep/bouillon / wild en gevogelte
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Fazant met 24-uurszuurkool

Ingrediënten:
aardappel, boter, fazantenborst, fazantenpoten, jeneverbes, laurierblad, nicola aardappel, peper, tijm, witte kool, wittewijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Nederlands
Soort:
inmaak / sous-vide / wild / gevogelte / aardappelgerecht