Rons garnalen-gastrobar
★
★
★
★
★
Een recept van Jonah Freud.
U vindt dit recept op pagina 187 in Rijksmuseum kookboek .
- Keuken:
- Nederlands
- Gang:
- amuse / snack of tussendoortje / voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- agar-agar
- bloem
- bosui
- chardonnayazijn
- cherry-tomaat
- citroen
- droge sherry
- eiwit
- hollandse garnaal
- kropsla
- mosterd
- paprikachips
- peper
- piment d'espelette
- tomatenketchup
- water
- worcestersaus
- zonnebloemolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.