Hollandse Noordzeeschol met limoen, koolrabi, licht gerookte aardappelspinaziepuree, een salade van lamsoortjes en jus van dille

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 471 in Rijksmuseum kookboek .

Keuken:
Nederlands / Hollands
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
aardappelgerecht / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kruidnoten

Een recept uit Veronique Pouw

Filopakketjes met feta en komijn

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Gekaramelliseerde appelen

Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Lemon Curd maken

Een recept uit Betina Oostveen