Zee-eikolie

Zee-eikolie wordt beschouwd als zee-eik.

Zoek naar zee-eikolie in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met zee-eikolie in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste zee-eikolie recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient zee-eikolie:

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Citroengras-ponzu

Ingrediënten:
citroensap, honing, kombu, limoensap, mirin en zeewier

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Ponzusaus

Ingrediënten:
citroensap, honing, kombu, limoensap, mirin, yuzu-sap en zeewier

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Oesters

Ingrediënten:
appel, foreleitjes, oesters, vloeibaar stikstof en zeewier

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Zeewier-'shake'

Ingrediënten:
cayennepeper, sesamzaad, zeewier en zout

Keuken:
Japans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Citrus-ponzu

Ingrediënten:
bloedsinaasappelsap, citroensap, grapefruitsap, honing, kombu, limoensap, mirin, pomelosap, sinaasappelsap, yuzu-sap en zeewier

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Worsestersaus zonder ansjovis

Ingrediënten:
bruine suiker, chilivlokken, chinese zwarte azijn, ingemaakte abrikozen, kombu, kruidnagels, melassestroop, peperkorrel, sojasaus, tamarindepasta, zeewier en zoethout

Keuken:
Brits
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Venus op je bord

Ingrediënten:
bladgoud, cacaopoeder, champagne, coquille, jakobsschelpen, oester, oesterblad, roomboter, sevrugakaviaar en zeewier

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige hapjes / schaal- en schelpdieren