Pesto voor het grijpen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 118 in Solo Food .

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

De pesto kan in porties worden ingevroren. Janneke Vreugdenhil gebruikt amandelen, hazelnoten of andere noten. Traditioneel worden pijnboompitten gebruikt.

- ongeveer 6 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Trapani rigatoni

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Boerenkoolpesto met geroosterde amandelen

Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Simpele pestosalade

Een recept uit

Gevulde champignons

Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek