Sashimi van coquilles met grapefruit-yuzuvinaigrette
★
★
★
★
★
Een recept van Lisa Q. Fetterman.
U vindt dit recept op pagina 43 in Sous-vide thuis .
- Keuken:
- Japans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten
- avocado
- coquilles
- fleur de sel
- mirin
- olijfolie
- rode yuzu kosho
- roze grapefruit
- roze grapefruitsap
- shisoblaadjes
- shoyu
- witlof
- yuzusap
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.