Sashimi van coquilles met grapefruit-yuzuvinaigrette

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 43 in Sous-vide thuis .

Keuken:
Japans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

California hand roll

Een recept uit Noel Cottrell, D. Pieters en M. Cottrell - Sushi, lekker en eenvoudig

Sint-jakobsvruchten met avocado en een pittige vinaigrette

Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2

Coquilles met avocado en mango

Een recept uit Lisette

Sint-jakobsschelp, gebakken, met zalmkaviaar en avocado

Een recept uit delicious. magazine - 2014-13