Cappucino van paddenstoelen, verse kruiden in tempura
★
★
★
★
★
Een recept van William Ledeuil.
U vindt dit recept op pagina 92 in Bouillon .
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon
- Bereidingstijd:
- 70 minuten
Ingrediënten
- champignons
- chinese bieslook
- citroengras
- frituurolie
- gedroogd eekhoorntjesbrood
- gedroogde shiitake
- olijfolie
- peper
- pistacheolie
- salieblaadjes
- satépoeder
- tempurameel
- tom kha kai van gevogelte
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.