Pistacheolie

Pistacheolie wordt beschouwd als notenolie.

Zoek naar pistacheolie in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met pistacheolie in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste pistacheolie recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient pistacheolie:

Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Pistachenotenaioli

Ingrediënten:
amandelen, pistaches, kappertjes, knoflook, limoensap, peper, pistacheolie, rozemarijn, water en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / avondmaal uit Nootje:

Kastanjenotenpannenkoek met falafel

Ingrediënten:
aubergine, baksoda, eieren, hummus, kastanjemeel, kikkererwten, knoflook, kokosolie, komijnpoeder, koriander, kurkuma, olijfolie, peterselie, pistacheolie, rode paprika, sojamelk, speltbloem, ui, veldsla, zeezout en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Boudin Blanc - blend

Ingrediënten:
bergamot, bergamot-melk, cognac, eidooier, eiwit, kalfsschouder, kinnebakvet van kalf, madeira, pistache, pistacheolie, port, quatre épices en truffel

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Boudin Blanc - Chicken

Ingrediënten:
bergamot, bergamot-melk, cognac, eidooier, eiwit, kippendij, kippenvet, madeira, pistache, pistacheolie, port, quatre épices en truffel

Soort:
worst
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:

Doperwten in de peul met hummus

Ingrediënten:
fleur de sel, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, laurier, notenolie, peper, pistacheolie, spliterwten, verse doperwten en vogelmuur

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Boudin Blanc - Veal

Ingrediënten:
bergamot, bergamot-melk, cognac, eidooier, eiwit, kalfsschouder, kinnebakvet van kalf, kippendij, madeira, pistache, pistacheolie, port, quatre épices en truffel

Soort:
worst
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Koolraap met pistacheboter

Ingrediënten:
druivenpitolie, knoflook, koolraap, maïsolie, pistacheboter, pistacheolie, pistaches, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Knolraap met pistacheboter

Ingrediënten:
druivenpitolie, knoflook, knolraap, maïsolie, pistacheboter, pistacheolie, pistaches, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Pastinaak met pistacheboter

Ingrediënten:
druivenpitolie, knoflook, maïsolie, pastinaak, pistacheboter, pistacheolie, pistaches, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Wortel met pistacheboter

Ingrediënten:
druivenpitolie, knoflook, maïsolie, pistacheboter, pistacheolie, pistaches, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Bieten met pistacheboter

Ingrediënten:
bieten, druivenpitolie, knoflook, maïsolie, pistacheboter, pistacheolie, pistaches, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Cappucino van paddenstoelen, verse kruiden in tempura

Ingrediënten:
champignons, chinese bieslook, citroengras, frituurolie, gedroogd eekhoorntjesbrood, gedroogde shiitake, olijfolie, peper, pistacheolie, salieblaadjes, satépoeder, tempurameel, tom kha kai van gevogelte, water en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Geroosterde ras el hanoutnootjes

Ingrediënten:
fleur de sel, notenolie, pijnboompitjes, pistachenootjes en ras el hanout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Eendenborstfilet met vanilledressing

Ingrediënten:
eendenborstfilet, honing, maïskiemolie, notenolie, vanillestokje, witte wijnazijn en zoete witte wijn

Soort:
carpaccio/tartaar / wild en gevogelte