Koude mossel-tomatensoep met verse kruiden

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 162 in Bouillon .

Gang:
diner / voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
55 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Varkensgehakt met citroengras

Een recept uit Sandra Mahut - Selamat Makan!

Bouillon met messchelpen en salsa van cederappel

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Bouillon met griet, gember en wakame

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Atjar kemiri (komkommer gemarineerd met kemiri)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes