Minikomkommer

Minikomkommer wordt beschouwd als komkommer.

Alternatieve namen: babykomkommer en minikomkommers.

Zoek naar minikomkommer in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met minikomkommer in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste minikomkommer recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient minikomkommer:

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Geroosterde aubergine met tahin

Ingrediënten:
aubergine, cherrytomaatjes, citroensap, granaatappelmelasse, granaatappelpitjes, knoflook, minikomkommer, olijfolie, peterselie, tahinpasta, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Salade van quinoa en gegrild zuurdesembrood

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, koriander, minikomkommer, munt, olijfolie, peterselie, quinoa, rode ui, rode wijnazijn, tomaat, zout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Salade van bosui en kruiden

Ingrediënten:
bosuien, citroensap, gemberwortel, groene paprika, koriander, minikomkommers, munt en nigellazaad

Soort:
salade / Rauwe groenten
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gestoomde bindsla met hazelnootmelk

Ingrediënten:
appelbalsamico, groenejeneverbessenolie, hazelnoot, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, little gem, minikomkommer, oost-indische kers, water, witte bessen, zout en zwartebessenblad

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Verse makreel en gegrilde komkommer

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, babykomkommer, citroensap, dilleolie, dilletakjes, karnemelk, komkommer, maïzena, makreel, melk, mierikswortel, oost-indische kers, water en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Gepekelde augurken

Ingrediënten:
augurk, babykomkommer, dille, dillezaad, knoflook, mosterdzaad, ongeraffineerd zeezout, venkelzaad, water en zwarte peperkorrels

Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Ingelegde komkommers met venkel

Ingrediënten:
babykomkommer, kaneelstokje, knoflook, korianderzaad, kristalsuiker, milde rode chilipepers, minivenkelknollen, venkelzaad, water en witte wijnazijn

Keuken:
Turks
Soort:
inmaak
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty more:

Misogroenten en rijst met zwartesesamdressing

Ingrediënten:
ahornsiroop, arachideolie, broccoletti, buna-shimejipaddestoelen, chilivlokken, dashipoeder, fijne kristalsuiker, koriander, minikomkommer, mirin, peultjes, pinda's, rijstwijn, rode misopasta, sushirijst, tamari, wortel en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Komkommersalade met veldsla

Ingrediënten:
citroensap, gemberwortel, knoflook, korianderblaadjes, minikomkommers, munt, naturel yoghurt, nigellazaad, veldsla en zeezoutvlokken

Soort:
salade / Rauwe groenten
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Bijgerecht uit Jeruzalem:

Ingelegde komkommer met dille

Ingrediënten:
dille, gedroogde chilipeper, grof zeezout, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, laurier, minikomkommer, pimentkorrels, selderijzaad, venkelzaad, zwarte peperkorrels en zwart mosterdzaad

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Komkommersalade met maanzaad

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, koriander, maanzaad, minikomkommer, rijstazijn, rode chilipeper, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Gazpachosaus

Ingrediënten:
groene chilipeper, groene tabasco, knoflook, koriandergroen, minikomkommer, olijfolie, rode paprika, rode wijnazijn en vleestomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
saus
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Salade van flespompoen tataki en udonnoedels

Ingrediënten:
arachideolie, fijne kristalsuiker, flespompoen, gedroogde udonnoedels, gemberwortel, koriander, milde rode chilipepers, minikomkommers, peultjes, radijzen, rijstazijn, sesamolie, shisocress, zout en zwart sesamzaad

Soort:
salade / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Komkommersalade met maanzaad

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, koriander, maanzaad, minikomkommer, rijstazijn, rode chilipeper, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Bouillon met messchelpen en salsa van cederappel

Ingrediënten:
babykomkommer, cederappel, citroengras, olijfolie, peper, pruimtomaat, rucolabloemen, scheermessen, tom kha kai van schelpdieren, zeeasterbladen, zout en zuring

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Bijgerecht uit Jeruzalem:

Yoghurt met komkommersaus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, gedroogde munt, griekse yoghurt, knoflook, minikomkommers, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch