Bouillon met oesters, gember en calamondin

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 196 in Bouillon .

Gang:
diner / voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
22 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Babypreitjes met tijm uit de oven

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Mouclade

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Terrine van kwartel, kippenlever en pastrima met pitige amandelboter

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Bouillon met in zeewierboter bereide groenten en een vleugje bergamot

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon