Gekarameliseerde rabarber in aardbeiensaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 208 in Bouillon .

Gang:
diner / nagerecht
Soort:
vegan
Bereidingstijd:
245 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aardbeiengelei

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Aardbeienpannacotta

delicious. magazine - 2010-07

Aardbeienjam

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Strawberry Gazpacho with Piquillo Pepper and Strawberry Salad, Seared Strawberry, Sour Rhubarb Sorbet

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]