Pittige relish van pruimen, gember en rabarber

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 122 in Ottolenghi het kookboek .

Gang:
bijgerecht
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Vanillevijgen op brandewijn

Serveersuggestie Vanillevijgen op brandewijn

Kaki, gepocheerde, met steranijs

Een recept uit delicious. magazine - 2015-02

Rooibos old-fashioned

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Gegrilde grapefruit met steranijssuiker en yoghurt met vlierbloesem

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi