Gebakken zeebrasem met groene tahin en granaatappelpitten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 155 in Ottolenghi het kookboek .

Gang:
diner / avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Warme salade van witlof, appel, granaatappel, walnoten en geitenkaas

Een recept uit Chris Honor - ChrisKitch

Couscous met kip, komkommer en granaatappelpitjes

Een recept uit Andrea Tegel

Haricots verts met granaatappel

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Granaatappelsaus

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro